سندويشات الحلوم بخبز الصاج

You  can find this recipe in English on page 143 of Darna magazine’s second issue

hallomi saj

سندويشات الحلوم بخبز الصاج

خبز صاج (في حال عدم توفره بامكانكم استخدام خبز التورتيلا)

شرائح من الحلوم

شرائح بندورة

زيتون مبزر

اوراق نعنع

تشوى شرائح الحلوم على الشوايه او في مقلاة غير لاصقه على النار

ترتب الشرائح على خبز الصاج مع البندورة و الزيتون و النعنع

تلف السندويشات ثم تحمص و تقدم

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s