عصير التفاح السعودي

You can find the English version of the recipe on page 170 in Darna magazine’s second issue

يقدّم عادة في المطاعم الراقية في المملكة العربية السعودية. وفي أوروبا يشتهر هذا العصير باسم: apfelschorle. خفيف، منعش وسهل وسريع التحضير! جربوه مرة ونحن واثقون بأنكم ستعتمدوه:)

IMG_4700

١/٢ لتر عصير تفاح

١/٢ لتر مياه غازية

١ تفاحة مقطعة لشرائح

بعض أوراق النعنع الطازجة

نبرّد العصير والمياه الغازية في الثلاجة، ونخلطهم قبل التقديم مباشرة في ابريق التقديم. نضيف التفاح والنعنع للخليط، ونقدمها مباشرة… صحتين:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s