سلطة الزيتون والرمان بالجوز

For the English version of this recipe, please visit Darna magazine page 101

تشتهر المنطقة العربية بالرمان والزيتون…فما بالكم لو جمعناهما مع مكونات لذيذة اخرى في سلطة او نوع مقبلات ولا اشهى. قدميها على العشاء كنوع من المقبلات مع قطع الخز المدهونة باللبنة

IMG_5950

سلطة الزيتون والرمان بالجوز

المقادير:

كوب زيتون اخضر نوعية جيدة مزال البذر ومفروم

½ كوب جوز مفروم خشن

كوب رمان احمر

بصلة صغيرة مفرومة ناعم

¼ كوب اوراق نعنع اخضر مفروم

2 ملعقة طعام زيت زيتون

ملعقة طعام دبس رمان

عصير نصف ليمونة

ملح، فلفل اسود

الطريقة:

تخلط كل المقادير وتقدم مع الخبز واللبنة والجبنة

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s