سلطة الباذنجان والرمان والجرجير

IMG_7397edit

For the English version of this recipe, please visit Darna magazine page 64

سلطة شهية وغنية ومنعشة بالشتاء والصيف… الوانها جميلة والطعم رائع

سلطة الباذنجان والرمان والجرجير 

المقادير:

ضمة جرجير مغسول ومنشف

حبة باذنجان وسط مقطعة مكعبات ومقلية

حبة رمان احمر مفروط

حبة فليفلة حمراء مشوية ومقشرة ومقطعة بالطول

١٢ حبة بندورة كرز

بصلة متوسطة مقطعة شرائح رفيعة

للصوص:

٧ ملاعق طعام زيت زيتون

٤ ملاعق طعام خل بلسامك

ملعقة طعام دبس رمان

ملعقة طعام عصير ليمون

ملح، فلفل اسود

حبة ثوم مهروس

الطريقة:

تخلط مقادير الصوص

ترتب مقادير السلطة

وتوزع الصوص عند التقديم

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s