موهيتو الفراولة بشراب الورد

You can find the English version of this recipe on page 99 of our 4th issue

strawberry mojito Darna.jpg

يعتبر الموهيتو طريقة رائعه للاستمتاع بالفراوله و هي في موسمها في فصل الربيع. نحن اخترنا ان نضيف لمسة شرقيه للموهيتو باستخدام شراب الورد لاضافه لون احمر و نكهه محببة

3 حبات فراولة

6-8 حبات توت ازرق

4 الى 5 ورقات نعنع

ليمونه خضراء

شراب الورد

صودا

الطريقه

في كوبكم المفضل اضيفوا الفراوله و التوت الازرق و النعنع و 3 ملاعق من شراب الورد ثم اهرسوهم بالهاون او بظهر ملعقه

اضيفوا عصير نصف الليمونه الخضراء ثم قطعوا النصف الاخر الى شرائح و اضيفوه للكوب

املاؤا الكوب بمكعبات الثلج و اضيفوا الصودا

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s